mattislife

Alla inlägg under februari 2010

Av matilda - 28 februari 2010 10:18

hayyhayyy ! , jag bloggar lite fort nu innan jag ska fixa mej & åka till birsta med mamma . ska se om jag hittar något kul - vi hörs sen !

pusssoookramis

Av matilda - 27 februari 2010 21:57

Börja med en grundlig rengöring innan du lägger din makeup. Det gör också att du får bättre underlag för produkterna. Använd peeling för att göra rent huden. Sedan en fuktkräm som du arbetar in ordentligt, även på halsen. Sist tar du en ögonkräm om du vill :)

1. Foundation

Nu kan du få en foundation som verkar ännu bättre och som nästan är osynlig. Second Skin är en foundation som ger en fräsch och naturlig look. smta först ut din foundation jämnt med en borste och fortsätt med concealer för bättre resultat . Om du tar concealern efter din foundation och puder får den bättre fäste .


2. Rouge

För att skapa en härlig sommarkänsla så använder du rouge. De finns en creme rouge som är enkel att använda och passar alla hudtyper. Börja med att ta rouge på kindens högsta punkt med en borste, sedan jobbar du in den med cirkelrörelser.


3. Ögonskugga

Dags att applicera ögonskugga. Du blandar ögonskuggor i olika färger för att skapa olika effekter. Först "masserar" du in ögonskuggan med en tops eller ditt finger. Sedan applicerar du din eyeliner. Tänk på att använd långsidan på pennan – inte spetsen för den kan flyga iväg & då smetas allt ut :P
Nu tar du nästa ögonskugga – här tycker jag att du ska ta en ljusare färg . Använd penseln och ta lagonmt med färg på penseln och gnugga lite löst på handen. jobba sedan in med cirkelrörelser längs fransraden !


4. Ögonfransar

Med Lash Extension Effect Mascara får du en helt ny effekt runt ögonen . alla fransar blir läcker och långa – från vrå till vrå samlar fransarna in färgen från borsten . Tänk på att sicksacka in mascaran för bästa resultat , annars blir det klumpar .


5. Läppar
Ett läpplans eller läppstift är alltid bra att ha , med mitt läppglans får jag 'fylligare' läppar och dom glänser .

Med ett läppstift får jag en somrigare look enligt mej , med extra ljus blir det finare !


Good luck !

-

Av matilda - 27 februari 2010 20:01

nu har jag fixat lite , vad tycks ? :)

Av matilda - 27 februari 2010 15:00

shenare , idag har jag inte gjort så speciellt mycket .

dagen började med att jag vaknade , klev upp & fixade mej . sen for jag o mamma till birsta , där fick jag en ny DVD , ööhh.. den va snygg .

nu sitter jag här med fanny och vi ska strax äta glass , som vi nyss var och köpte på city gross . vi kanske kollar på någon film till de .

men vi hörs väl senareee ?

Puss / mattysss

Av matilda - 26 februari 2010 17:13

        


Tack för en underbart rolig dag !


Av matilda - 26 februari 2010 16:14

hejhej ! , idag har det varit skola . och nu är de ÄNTLIGEN fredag ! , gu va underbart att slippa skolan . idag har väl inte så mycket speciellt hänt , vi åkte skidor på idrotten & de stavas B-L-Ä !!

jag ramlade en massa gånger och gjorde illa mej .  De är min outursdag idag förresten '

de hela började med att jag och fanny skulle åka ner i en neförsbacke med gupp , där var de en massa djupsnö så jag ramlade och fastnade med skidorna . sen kom jag upp åkte någon ynka meter & tippade igen ! , då fick jag jätte mycke snö över hela mej och mitt humör sänktes mer o mer . sen kom vi ner för backen , jag ramlade igen . då var mitt tålamod slut . jag skrek o fick värsta utbrottet :P

så orkade jag inte ställa mej upp på skidorna så jag ,. kröp ! , så låg var jag då .

men sen klev jag upp och la mej i en snöhög , då skrattade fanny lite smått & gjorde likadant !

heheheheheh , sen kom vi tillbaka till skolan . där flög jag över en bänk inne i omklädningsrummet o skidorna flög av med superfart dom med .  Sen utav någon anledning fick jag lust att gå ner i brygga !,..de gick ju som de gick de med ... jag klarade de . men hörde hur de knakade till i ryggen , usch . just därför jag har jätte ont just nu :(

Efter de drog jag tillsammans med fanny hem till mej , där skulle vi fika . d gick ju oxå ytterst bra ! . jag tappade allt på golvet , ååååh ! , jag blev argare och argare , eftersonm jag knappt kunde ta av mej skorna ! , så alltså inte böja mej ner heller , otursdagar suger !

Hittills har de sett ut så , trots allt förutom skidåkningen så har dagen varit helt okej .

nu ska jag ladda upp lite bilder seya later !

/ en matti utan bra humör . för stunden .

Av matilda - 25 februari 2010 21:48

a , nu är det så att jag inte hinner blogga så jätte mycket och tyvärr kan jag inte ladda upp bilderna heller. derför jag ska nu ta mej ett bad & fixa lite myss här hemma , så blir det ! , sen ska jag kolla på en film vid namn " made in mathattan " , romantisk film . men nu ska jag gå och bada ! ,

jag avslutar med gonatt (L)

Av matilda - 25 februari 2010 18:27

hejohejohej ! , nu sa jag iväg en sväng till  birsta så vi hörs senare !

jag har varit med fanny & julija idag , bilder kommer sen .

Kram

                                                  
  

fina ;)

  

me

PRESENTATION


Hej och välkommen till min blogg! Jag heter matilda och är tretton år. Här på min blogg skriver om allt möjligt! Mina intressen är att shoppa, dansa och vara med mina kompisar. Det är de bästa jag vet! Kommentera gärna. ENJOYY

FRÅGA MIG

26 besvarade frågor

SENASTE

OMRÖSTNING

Vad ska du göra i sommar?
 åka utomlands
 bara vara hemma
 festa!
 umgås med släkten och vänner
 chilla med kompisar

SÖK

I ARKIVET

KATEGORIER

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

BLOGGVÄRDE

LÄNKAR

FRÅGOR & SVAR


Ovido - Quiz & Flashcards